Wetgeving

Wetgeving

page5-page2-cst-logo

Wetgeving mbt. Correctie van mij Kilometerstand bij Kilometerstanden.nl Huizen per 01-01-2014.

Er word een Foto Kopie gemaakt van uw Kentekenbewijs en Legitimatie bij een kilometer correctie per 01-01-2014. Wij maken geen kopie van uw burger service nummer. En u dient schriftelijk een reden op te geven voor een kilometer correctie. met de volgende gegevens,

1) Naam.
2) Datum.
3) Reden van de correctie (nummer zie onder)
4) Kenteken van uw auto.
5) Handtekening.

Hiermee geeft u ons het recht tot het maken van een foto kopie en Archiveren van uw prive gegevens zoals Kentekenbewijs van uw auto, en Legitimatie. Uw prive gegevens zijn uiteraard voor onze eigen administratie, en zullen NOOIT gedeeld worden met derden.

1) Mijn kilometerteller is vervangen, en wil deze weer op de originele kilometerstand zetten.
2) Mijn kilometerstand is in het verleden aangepast, en wil deze origineel zetten.
3) Mijn kilometerstand is versprongen door een defect/kortsluiting, en wil deze op de originele kilometerstand zetten.
4) Mijn kilometerstand is niet correct door verkeerd programmeren van software of update’s of coderingen.
5) Mijn kilometerstand is niet correct wegens het vervangen van een of meerdere module’s in de auto die kilometerstand gerelateerd zijn.
6) Mijn kilometerstand moet gecorrigeerd worden in opdracht van het RDW* (teller correctie formulier aanleveren KLIK HIER)
7) Andere reden nader te bepalen.

Aangezien wij voor kilometer correctie werken met de meest betrouwbare en meest geavanceerde apparatuur is het fout gaan van programmeren tijdens een kilometer correctie nagenoeg uitgesloten. Mocht het iets gebeuren kunt u bij ons altijd terugkomen, en wij staan altijd klaar voor een oplossing na kilometer correctie. Uiteraard verwachten wij wel een kilometerteller die nooit door een andere getracht is te programmeren. (slechte apparatuur) Het werken aan digitale kilometertellers vereist nodig vakkennis, en originele apparatuur. Helaas is er op internet veel te vinden wat veel schade toebrengt aan uw kilometerteller, met alle gevolgen van dien. slechte apparatuur, weinig kennis in het vak. Kies voor kwaliteit, en de zekerheid van kennis en goede apparatuur voor kilometer correctie. Wij beschikken over een eigen werkplaats, waar u gewoon kunt wachten op de kilometer stand correctie onder het genot van een kop koffie.

page5-bmw-5er-f10-interieur-23-655x491

Een moment geduld aub.